Од Катанец до Панчев...

18 септември 2007

Мислам дека се собраа доволно интервјуа во изминативе две години, за конечно да ги објавам и на блог. Да не должам многу, подолу следуваат линкови до постовите (ги ставив со постара дата, за да не узурпираат многу простор на насловна), ви го препорачувам секое, бидејќи мислам дека се интересни. Што мислите вие, ќе си пишете во коментарите :-)


П.С.
Во постојан контакт сум со прес-офицерот на Болтон, па веќе утре ќе знам дали ќе правам интервју со Николас Ањелка, Ел-Хаџи Диуф или некој друг првотимец на Болтон кој тие ќе ми го понудат (овие првиве двајца се моја желба).


Tags: football, Macedonia, Katanec, Pancev, Kostovski, Nikolovski, interview.

4 коментари:

Anonymous Анонимен рече...

Првото и последното би ги препрочитал ( уствари само последното пошто првото ми е тазе читано) за другите ни секунда не би одвоил не ради квалитетот на прашањата 9 за тоа немам сомнение) него поради тоа што нема што да се потсетам и ми се блуе од одгворите.

Ањелка глеј да не го изпровоцираш за да не попиеш некој бокс, а и Диуф не е поарен.

18:01  
Anonymous Анонимен рече...

Иван, види чепни во опциите за секој пост да си има своја посебна урл адреса. Сакав да го постирам твојот напис за репрезентацијата на http://kajmakot.softver.org.mk

17:27  
Blogger Ико рече...

Почнав да си играм со Кајмакот - интересно е :-)

01:00  
Anonymous Анонимен рече...

Сеуште нема доволно спортски блогери кој што го користат Кајмак.от Еве еден апел до нив да се вклучат и тие бидејќи ова е сервис кој што нуди извонредни можности. btw уште нешто за сите нив да размислат околу овај пост: http://razvigormk.blogspot.com/2007/09/blog-post_18.html
Мислам дека Ико е еден од ретките кој што цело време го применува...поздрав

16:48  

Објави коментар

<< Дома