Иван Димитров

05 април 2005

Роден во Скопје при крајот на минатиот век.

Фудбалски фанатик.

Вечен студент на ЕТФ (во мирување).

Ко-автор на првиот македонски спортски веб-портал Макспортнет.

Автор на овој блог од мај 2005 година.

Заменик главен и одговорен уредник на единственото фудбалско списание во Македонија - Club Football од март 2006 година.

Главен и одговорен уредник на единственото спортско списание во Македонија - Esport од април 2007 година.

-> Контакт

-> Blogger profile

-> Дома

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома