Катастрофа...

25 ноември 2007

Добивме страшна група!!! Штета, немаме среќа, влеговме во 4. барабан, ама бевме тешки малеришта на ждрепкава... А можеше да ни се паднат Грција, Бугарија, Србија, Албанија и Црна Гора... Не ми се оствари ниту една желба.По малку се тешам со тоа што против силните репрезентации секогаш играме добро, ама од друга страна, Шкотска, Норвешка и Исланд се силни, ама не се атрактивни. Холандија ни се пациенти :-)

7 коментари:

Anonymous Ultras рече...

Против Шкотска очекувам доста поволен резултат со оглед дека ни одговара тој тип на игра. Холандија е атрактивен противник а нашата мотивација е најголема против таквите репрезентации. Норвешка е квалитетна, но неатрактивна, непривлечна, стил што не ни одговара и од нив ми е најмногу страв. Јас ќе бидам задоволен со трето место и со скок во третиот барабан за наредната ждрепка.

19:32  
Anonymous darko100%sport рече...

Jas o;ekuvam rezultati protiv Skotska i Nizozemska a krah od Norveska i Island

00:50  
Anonymous Анонимен рече...

Sport S:
Мислам дека е ова доста тешка комбинација од противници. Очекувам Норвешка да ни ги собере сите 6 бода,зашто ќе играат тврдо и демотивирачки ќе делуваат за нашите. Исланд ми е нешто слично. Холандија и Шкотска можеме барем еднаш да ги изненадиме. Сметам дека максиламниот дострел би бил околу 10 бода од можни 24,но можеби и тоа е премногу. Треба да се потрудиме да стигнеме барем до 3. место,со малку желба за победа и малку среќа,можеме до таму.

15:28  
Anonymous GevgelijaSport рече...

Да тешка група но можеби таквата група ке ни одговара најмногу.Протиф Шкотска дома највероватно ке загубиме но на гостувањето можеме до нерешено,со Норвешка дома можеме и на победа додека на гостувањето највероватно ке загубиме а со Исланд не треба да се очекува ништо друго освен победа и за крај Холандија,дома
можеме на нерешено а нема да бидам изненаден ако биде така и на гостувањето

18:27  
Anonymous Анонимен рече...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

17:57  
Blogger parsfanian рече...

Hi, Can anyone help to get hold of two tickets for the Maceodnia vs Scotland Game? Good money will be paid

parsfanian@yahoo.co.uk

21:59  
Anonymous Анонимен рече...

Группа [url=http://dejavu-group.ru/index.php]Dejavu-group[/url] - это коллектив профессиональных вокалистов и музыкантов.
[url=http://dejavu-group.ru/index.php]Deja Vu[/url]- лидер в области проведения и организации музыкальных мероприятий, свадеб, юбилеев.
В репертуаре Музыкантов Дежа вю более 3000 песен.
Живая музыка. Ретро, хиты 70-80-90-х, джаз, диско, поп, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон.
Группа Deja Vu обладает мощной качественной аппаратурой, позволяющей заполнить плотным и приятным уху звуком как маленькое помещение (фуршет), так и большое пространство (корпоратив до 1000 человек).

Игорь +7 916 623 4047

19:52  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома