Уживајте

17 ноември 2007

Драги мои, ја имаме таа чест да бидеме сведоци на најдобриот резултат во историјата на Македонскиот фудбал: победа против 10-тата светска сила. И тоа со 2:0. Па, уживајте во привилегијата :-)

1 коментари:

Anonymous Дарко 100% Спорт рече...

У чмар ги гаѓам. Виде од што се мизерни немаа ни доблест да ја честитаат поштено победата. Сите вадења ги сметам за малициозни.

Тоа ти е како кога играат маало на мааало и поразениот ќе почне да бара изговори, да илеџи и да се цинкари се со цел да не го признае поразот, уставри инатот не му дава. Така и усташиве.

Молим те, кој е тој изговор дека го знаеле резултатот. Па на Русите им гореше, Израел си немаше за што да игра па пак си ги тепаше. А што ако игравме во исто време и ги тепавме. Тогаш што ќе понудеа за изговор.

Пичка секад си остануе пичка...вака или така...

Молим те за другиот ЕСПОРТ побарај изјава од Панчев, Ѓуровски, Чиро Блажевич- пита мајсторот...нека дадат и они некаво објаснување.Но пред да им го поставиш прашањето замоли ги да го избегнат малициозниот одговор за знаењето на резултатот.

22:23  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома