Ре-дизајн :-)

26 октомври 2007

Веќе ми стана навика... Ново дизајнче, малку да освежиме атмосфера. Не сум некој master of web design, па затоа (колку што знам) блогов изгледа нормално само во Firefox. Ако, пак, немате Firefox - не бидете ненормални: Download!

Оставам малку простор старите работи да заминат подолу...Со фудбал продолжуваме од утре... Сега сум уморен :-)


Tags: football, Macedonia, blog, sport, design.

1 коментари:

Anonymous Дарко100 рече...

Убао ти е убао, ми се бендиса кога го отворив од прва

20:57  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома