Додадени неколку линкови...

15 мај 2007


Ч
исто информативен пост, додадов неколку нови линкови до спортски блогови кои ги открив изминатите неколку дена. Блогролот е од десна страна, а ако воочите дека некој ми недостига, слободно пишете :)

Следуваат многу интересни настани: разврска на првенствата во Шпанија и Германија, борба за опстанок во Италија, финалиња од Лига на шампиони и Куп на УЕФА, а за мене и најинтересното: финалето на Купот на Македонија. Следните постови ќе се движат горе-долу на овие теми...


Tags: football, Macedonia, links, blogroll, Champions League, фудбал, Македонија.

1 коментари:

Blogger Ико рече...

Сакав да додадам и дека ми е многу мило што веќе имам 30 спортски блогови во листата на линкови :-) Само напред!

10:38  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома