Албанија - Македонија Фото

11 февруари 2007

Еве ги и фотографиите од Албанија, наскоро ќе следи и текст.Клик на фотографијата ќе ве однесе до целиот албум.


Tags: football, Macedonia, Albania, репрезентација, фудбал, Македонија, Friendly.

0 коментари:

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома