Албанија - Македонија Видео

11 февруари 2007

Ова е се што успеав да снимам во Албанија, немаше и што многу да се снима.На десниот крај од трибината (крајот на видео-клипот) се гледаат оние навивачи на Албанија кои допатуваа од Македонија. Ова е снимено пред самиот почеток на натпреварот и можете да забележите дека има малку публика.


Tags: football, Macedonia, Albania, репрезентација, фудбал, Македонија, Friendly.

1 коментари:

Blogger Ико рече...

Овие од youtube уште го process-ираат видеово... Требало да се чека пред да го објавам, заборавив :)

19:13  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома