Блогерите рекоа НЕ!

01 февруари 2007


Не од блгерите за раководството на ФФМ

Слободно коментирајте ги резултатите од анкетата, а од вашата десна страна се наоѓа новата анкета која ќе трае до среда. Каков мислите дека ќе биде резултатскиот исход од натпреварот Албанија - Македонија? Ако верувате дека пријателските натпревари како овој се важни само за воигрување на тимот и тактичка подготовка, слободно изјаснете се дека резултатот не ви е важен.


Tags: football, Macedonia, анкета, ФФМ, фудбал, Македонија, poll.

4 коментари:

Anonymous ivan1 рече...

Мора да тепаме што поише голови им даеме на албанците тоа болје.ја прогнозирам 2-1 за нас

09:46  
Anonymous armin06 рече...

nereseno 0-0

20:44  
Anonymous дарко100спорт рече...

Ико овие истанаа на три гласа...Ацуле слабо барата со компјутериве сеуште

01:16  
Blogger Ико рече...

Богами слабо Ацуле :))

Освен што коментирате тука гласајте и на самата анкета за да сумираме пред (или после) натпреварот :)

Баш да видиме кој ќе прогнозира точен резултат.

Јас официјално типувам 0-2

02:23  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома