Сликите од Манчестер

09 ноември 2006

Конечно најдов време да качам на нет дел од сликите од моето патување во Манчестер за натпреварот Англија - Македонија. Подолу можете да ги гледате како слајд-шоу, но бидете трпеливи додека load-ираат сите слики.

0 коментари:

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома