Одам на...

19 септември 2006

Олд Трафорд во Манчестер!!! На “театарот на соништата“ во живо ќе го следам натпреварот Англија-Македонија. Во петокот дадов документи за виза и бидејќи одам професионално (како спортски новинар) не би требало да има проблеми.

За тие што не се разбираат толку во фудбал... Одењето на Олд Трафорд за еден љубител на фудбалот е исто како одење на Оскари за некој режисер... Едвај чекам... VIP Press Pass за цел стадион... леле леле...

5 коментари:

Anonymous Дарко100% рече...

Одлично друже одлично

23:45  
Blogger Ико рече...

Па да...одлично е...не е одлично туку подобро од тоа.... :)

03:17  
Blogger JumboMkd рече...

Многу сум ти љубоморен!!! :)

Среќен пат и убаво да си поминеш

13:41  
Blogger JumboMkd рече...

Еј заборавив...

Собирам карти од утакмици па ако можеш или ако случајно видиш некоја карта фрлена на земја :) земи ја да ми ја дадеш

Поздрав

13:42  
Blogger Ико рече...

Собирам и јас :) Ако најдам 2, ќе ти дадам една...ок?

Најверојатно ќе можам да најдам и нешто како новинарска акредитација. Кога англичаните беа тука, си ги разменивме акредитациите со еден новинар од Англија...

14:27  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома