Јувентус Македонија

29 септември 2005

Сакам да ве известам дека на неодредено време ќе го ставам овој блог во мирување. Причината лежи во тоа што сега пишувам за еден од нашите медиуми, почнав 2-ра година на факлутет (ЕТФ) и немам веќе време. Сепак, отворив нов блог: Јувентус Македонија каде еднаш до два пати неделно ќе си пишувам за тимот кој го сакам.

Овој блог останува, но тешко дека ќе можам да пишувам повеќе од 1 до 2 постови месечно.

Поздрав,

Ико

0 коментари:

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома