Ајде Работнички!!!

27 јули 2005

Пишувам на саат време пред да отидам на стадион. Ајде ве повикувам сите на стадион да му дадеме поддршка на нашиот шампион!
Значи 20:00 часот - Работнички Кометал - Локомотив Москва
Градски Стадион, Скопје

Имам добро пречувство!

4 коментари:

Blogger Ико рече...

Ќе поминам и до кладилница да си ставам 100 денари на Работнички,

Коефициентот е 4,50

18:19  
Blogger Shepard рече...

Ќе фатиш, педерче :)

20:25  
Blogger Ико рече...

Можевме да победиме 2-0 а наместо тоа, 1-1.

Одличен резултат ако се земе во предвид разликата во квалитет (играчки, организациски, финансиски...) меѓу двата тима, но не толку добар резултат ако се земе во предвид ситуацијата на теренот каде Работнички во секој случај заслужи да победи, а Локомотив не заслужи израмнување.

Отидов до Охрид на 10 дена па се читаме тогаш кога и реваншот ќе биде завршен, т.е. кога Работнички ќе е во третото коло на чекор од групите во Лигата на Шампионите.

Чао!

02:00  
Anonymous cale-anrchy рече...

Како бе одличен резултат кучиње руски не заслужија

09:56  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома