Ме нема...

12 јули 2005

Ме нема, ме нема па ќе се изгубам. Не сум постирал подолго време зошто бев нешто зафатен. Чекам утре Работнички Кометал да игра против Сконто и да го искоментирам натпреварот. Иначе денеска бев на прес-конференцијата на Работнички Кометал. Очекуваат победа луѓето, и плус имаат нови дресови, многу убави!

Земав новинарска акредитација и утре првпат ќе седам во ложата на Градски...

Ајде сите утре на стадион! 150 денари ви е карта за јужна трибина, дајте да му дадеме поддршка на Работнички, според мене најсилниот мак-шампион досега!

Натпреварот почнува во 20:00 часот, после тоа одам на прес конференција по натпреварот, па ќе ви пишам што како...

СИТЕ НА СТАДИОН!!!!

П.С. Слики од денешниот прес имате тука.

0 коментари:

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома