Фудбал...

02 јули 2005

Со задоволство ќе ве упатам на мојата прва колумна на МакСпортНет, првиот и единствен македонски спортски веб портал со вести од Македонија и светот (покрај НБА Македонија, блогот на почитуваните колеги offchar и Karakash). Па ајде трк таму, прочитајте и имате мејл за коментари.

Поздрав!

3 коментари:

Blogger Shepard рече...

Абе ова е ретроспектива бе :) колумна е свој став коа изразуваш.. ај да не кењам, чек да ја прочитам.

Сепак било колумна со ретроспекривен каркатер! Честито сефте.

10:56  
Blogger Shepard рече...

Не бе, ова е поише есеј.

10:56  
Blogger Ико рече...

Ова е ретроспектива со притоа изразено лично мислење...

14:26  

Објави коментар

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома