Маркетинг

01 јуни 2005

Ако сте заинтересирани финансиски да го поддржите ентузијазмот на авторот на овој блог, можете во исто време да се промовирате на еден од 2-та начини на рекламирање. Цените се повеќе од симболични :-)Контактирајте ме на iko.dimitrov@gmail.com

Врски до објавата:

Создај врска

<< Дома